Nieuws

Update COVID-19 maatregelen vanaf 15 december 2020

Vanwege het stijgende aantal corona besmettingen in Nederland heeft het kabinet gisteravond tijdens de persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd in de vorm van een strenge lockdown.

Wat betekent dit voor de praktijk?:
– Voorlopig kunnen alle afspraken die gepland staan doorgaan;
– Wij volgen ten alle tijden de richtlijnen en maatregelen van het RIVM, de overheid en onze vakvereniging NVvP;
– Voor en na ieder bezoek wordt de praktijk gedesinfecteerd en gereinigd, ook is er voor behandelaar en patiënt zelf desinfectie aanwezig;
– Er geldt een mondkapjesplicht in de behandelruimte maar ook in de wachtkamers.

Bij verandering van de maatregelen die van invloed zijn op de afspraken in de praktijk wordt contact opgenomen met de desbetreffende personen zelf. Mocht u zelf klachten hebben dan vragen wij u vriendelijk om de afspraak af te bellen. Wanneer één van onze podotherapeuten klachten heeft en de geplande afspraken op dat moment niet opgevangen kunnen worden, dan nemen wij ook contact op met u hierover.

____________________________________________________________________________

Update COVID-19 maatregelen vanaf oktober 2020

Helaas begint het aantal besmettingen weer toe te nemen, dit betekent dat ook wij binnen de praktijk nieuwe maatregelen gaan invoeren.

Wat betekent dit voor de praktijk?:
– Wij volgen de richtlijnen en maatregelen van het RIVM, de overheid en vakvereniging NVvP
– De praktijk wordt voor en na ieder bezoek grondig gereinigd
– Er is desinfectie aanwezig voor de behandelaar maar ook voor de patiënt. Wij verzoeken u dan ook       vriendelijk om uw handen te desinfecteren bij binnenkomst
– Wij schudden nog geen handen
– Bij ziekteverschijnselen van een behandelaar en/of patiënt zal de behandeling niet doorgaan
– De podotherapeut draagt tijdens het bezoek beschermingsmiddelen. Op vele van onze locaties geldt een mondkapjesplicht binnen de gezondheidscentra in de openbare ruimtes. Wij verzoeken u om hiermee rekening te houden, tijdens het plannen van de afspraak zal dit ook worden vermeld. 

Het is vervelend dat er nieuwe maatregelen zijn bijgekomen maar wij hopen zo om iedereen gezond te houden en zo snel mogelijk de draad weer op te pakken.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

____________________________________________________________________________

Nieuwe locaties

Praktijk voor podotherapie ELSO is nu ook gevestigd op een nieuwe locatie in Enschede. Op dinsdagochtend vanaf 08.30u tot 12.00u is podotherapeut Amber Siers aanwezig op de nieuwe locatie aan de Klomp 220 in Enschede. Op deze locatie is ook fysiotherapeut Benno Boom werkzaam.

Praktijk voor podotherapie ELSO heeft nog een nieuwe locatie erbij. Vanaf nu zijn wij ook gevestigd in Laren (GLD) aan de Rengersweg 2. Hier is onze podotherapeut Ruth Oosterbroek werkzaam in het Solis paramedisch centrum op woensdagmiddag van 13.00u tot 16.30u.

Voor het maken van een afspraak op beide locaties kunt u telefonisch contact opnemen met: 06 – 30 02 11 31 of mailen naar: info@elsopodotherapie.nl

____________________________________________________________________________

Praktijkkeurmerk behaald! 

In maart 2018 is de praktijk beoordeeld voor het Praktijkkeurmerk vanuit de beroepsvereniging. Het Praktijkkeurmerk is vanaf 2016 ingevoerd. Doelstelling van het Praktijkkeurmerk is een gedegen kwaliteitssysteem aan te bieden waarmee een organisatie/praktijk inzicht krijgt in het functioneren op verschillende kwaliteitsdomeinen en hoe deze kwaliteit te verbeteren en te borgen. Het Praktijkkeurmerk staat borg voor een adequaat kwaliteitsbeleid van de podotherapie praktijk waaraan het keurmerk is verleend. Het keurmerk maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg (patiënten, hulpverleners, zorgverzekeraars en overheid) zichtbaar dat het goed zit met het kwaliteitsbeleid van de praktijk die over het keurmerk beschikt.

Wij kunnen met succes mededelen dat de praktijk voldoet aan de eisen voor het Praktijkkeurmerk! Het Praktijkkeurmerk is 5 jaar geldig.

____________________________________________________________________________

Nieuwe locatie

Vanaf half maart is praktijk voor podotherapie E.L.S.O. ook gevestigd in Tubbergen. Er zal dan op vrijdagochtend vanaf 09.00 uur een podotherapeut aanwezig zijn tot 12.00 uur. Wij zijn gevestigd aan de Oranjestraat 2, in de praktijk van Happy Hands & Feet. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met: 06 – 30 02 11 31 of mailen naar: info@elsopodotherapie.nl

____________________________________________________________________________

Schoenenwinkel Tiptoo

Wij zijn de derde donderdag van de maand aanwezig in schoenenwinkel Tiptoo op het Boswinkel. Er is dan een podotherapeut aanwezig van 10.00u tot 12.00u. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over uw klachten of als u schoenadvies wilt.

Tiptoo Schoenencentrum
Wethouder Gerbertstraat 10
7543 AX, Enschede

Schuiven naar boven